ODRŽANA ONLINE RADIONICA "UMJETNA INTELIGENCIJA - PRILIKA ILI IZAZOV" - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Dana 19. ožujka 2024. godine održana je on-line informativna radionica na „Umjetna inteligencija – prilika ili izazov“ u organizaciji PORE Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije, Europe Directa Koprivničko-križevačke županije, Međimurske županije, Europe Direct Čakovec, HGK Županijske komore Koprivnica, HGK Županijske komore Čakovec, Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Obrtničke komora Međimurja.

Cilj ove on-line informativne radionice koja je okupila preko 100 sudionika javnog i privatnog sektora bio je pružiti uvid u primjene umjetne inteligencije, kako je pravilno koristiti, predstavljen je ChatGPT, ali i drugi alati koje je moguće koristiti u radu i poslovanju predstavnika javnog i privatnog sektora.

Ova radionica održana je u okviru provedbe aktivnosti Europe Directa Koprivničko-križevačke županije i Europe Directa Čakovec. Prezentacije s radionice dostupne su u nastavku. 

Izvor: pora.com.hr

Natrag
scroll to top