U ponedjeljak, 10. lipnja 2024., u školskom dvorištu Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara u Virj" />
ODRŽAN 21. DJEČJI SAJAM U VIRJU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U ponedjeljak, 10. lipnja 2024., u školskom dvorištu Osnovne škole prof. Franje Viktora Šignjara u Virju održan je 21. Dječji sajam. Ova tradicionalna manifestacija, organizirana pod pokroviteljstvom Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Koprivničko-križevačke županije i Općine Virje, okupila je brojne učenike, roditelje i posjetitelje.

Organizaciju sajma preuzeli su učenici i nastavnici Osnovne škole F.V. Šignjara, a otvorenju je prisustvovala tajnica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Marinela Bašić koja je čestitala na organizaciji ovogodišnjeg Sajma i istaknula kako obrtnici svojim donacijama za tombolu svake godine prepoznaju važnost ove manifestacije.

Poseban naglasak bio je na razvijanju poduzetničkog duha među djecom, što je i cilj ove manifestacije. Sajam su posjetili brojni učenici, roditelji i drugi posjetitelji, koji su uživali u raznovrsnom programu. Vrhunac događaja bilo je tradicionalno izvlačenje tombole koje je donijelo uzbuđenje i radost među prisutnima. Ovaj Dječji sajam rezultat je zajedničkog rada učenika, učitelja, zaposlenika škole, roditelja i sponzora.

Posebno smo ponosni na naše obrtnike koji svake godine prepoznaju važnost ove manifestacije i u sve većem broju pomažu u njenoj organizaciji. Ovim putem im se iskreno zahvaljujemo.

Dječji sajam u Virju još jednom je pokazao kako zajedničkim naporima možemo stvoriti događaj koji promiče obrazovanje, kulturu i poduzetnički duh među mladima. Veselimo se idućoj godini i novim uspjesima!

Foto: Osnovna škola prof. Franje Viktora Šignjara Virje
Natrag
scroll to top