OBRTNIČKOJ KOMORI KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE ODOBREN PRVI ERASMUS+ PROJEKT MOBILNOSTI - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije s ponosom objavljuje da je odobren projekt pod nazivom "Usavršavanje općih kompetencija obrtnika s područja Koprivničko-križevačke županije" u sklopu Erasmus+ programa. Ovaj Erasmus+ projekt mobilnosti prvi je takav odobren u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije.

Cilj ovog projekta je omogućiti obrtnicima s našeg područja usavršavanje njihovih općih kompetencija kako bi postali konkurentniji na tržištu rada, unaprijedili svoje poslovanje i osigurali dugoročan uspjeh. Kroz pohađanje 5-dnevnog tečaja u Italiji na temu "Rješavanje problema i donošenje odluka", naši će obrtnici imati priliku proširiti svoje znanje, razviti nove vještine i razmijeniti iskustva s kolegama iz drugih zemalja.

Trajanje projekta je 18 mjeseci, a odobren je u okviru Programa Erasmus+ - Poziva na podnošenje prijedloga 2024. - EAC/A07/2023. 

Za više informacija o projektu i načinu prijave, molimo pratite našu web stranicu i društvene mreže. Veselimo se početku provedbe ovog značajnog projekta i prilici da doprinesemo daljnjem razvoju naših obrtnika!
Natrag
scroll to top