ODRŽAN 5. SAJAM POSLOVA U KRIŽEVCIMA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U srijedu, 23. ožujka, u Križevcima je u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Križevci, održan peti po redu Sajam poslova u Koprivničko-križevačkoj županiji.
Na sajmu su se predstavile brojne tvrtke kao potencijalni poslodavci, obrazovne institucije, partneri u organizaciji te predstavnici civilnog sektora. Posjetiteljima su na ovaj način na jednom mjestu bile dostupne informacije o slobodnim radnim mjestima i mogućnostima dodatnog obrazovanja. Nezaposlene osobe imale su mogućnost izravno kontaktirati s potencijalnim poslodavcima i ispuniti upitnike te predati svoje životopise i zamolbe za zaposlenje. I ove godine posjetitelji su mogli koristiti računalni program „Moj izbor“.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Obrtničko učilište POUKA također su se predstavili na sajmu. Posebno su predstavljeni programi edukacija iz područja cjeloživotnog učenja i programi stručnog osposobljavanja Obrtničkog učilišta. Isto tako je održana promocija upisa u obrtnička zanimanja u Koprivničko-križevačkoj županiji. Učenici su mogli dobiti informacije o mogućnostima stipendiranja za deficitarna obrtnička zanimanja. U sklopu sajma održan je i okrugli stol na temu „Nacionalniplan poticanja zapošljavanja za 2011. i 2012. godinu“. Posjećenost sajma bila je visoka, kao što je bilo i očekivano, a organiziran je i prijevoz nezaposlenih osoba autobusima iz Koprivnice i Đurđevca.


Natrag
scroll to top