POTPISAN UGOVOR O POSLOVNOJ SURADNJI S RAIFFEISEN BANKOM - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U srijedu 8. svibnja 2013. u prostorima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županie potpisan je ugovor o poslovnoj suradnji između Obrtničke komore i Raiffeisen banke.

Kao nastavak dosadašnje vrlo dobre suradnje ponovno je potpisan ugovor kojim Raiffeisen banka obrtnicima članovima Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije omogućava povoljnije kamatne stope na kratkoročne i dugoročne kunske kredite koji su namijenjeni za obrtna sredstva, investicije i refinanciranje postojećih kredita.

Predsjednik Obrtničke komore Koprivnica Zvonko Pecikozić zahvalio je Raiffeisen banci što je prepoznala potrebe poduzetnika te im u ovoj teškoj gospodaskoj situaciji omogućila rješavanje financijskih poteškoća po povoljnijim uvjetima.

Tajnik Komore Božo Barać istaknuo je kako je ova kreditna linija namijenjena obrtnicima iznimno povoljna, a i dosadašnja iskustva obrtnika u suradnji s Raiffeisen bankom su iznimno dobra.

U ime Raiffeisen banke gospodin Nikola Gomerčić, direktor regije za poslovanje s pravnim osobama zahvalio je Obrtničkoj komori što se odlučila na potpisivanje ovakvog Ugovora te time omogućila svojim članovima povoljno kreditiranje. Istaknuo je kako su uvjeti iz kredita samo okvirni te se mogu prilagoditi potrebama pojedinog poduzetnika.

Zainteresirani obrtnici za dodatne informacije mogu se obratiti u poslovnicu Raiffeisen banke ili u Obrtičku komoru Koprivničko-križevačke županije, a uvjeti kreditiranja mogu se vidjeti u privitku ovog teksta.

Natrag
scroll to top