STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE NEZAPOSLENIH OSOBA U OBRTNIČKOM UČILIŠTU POUKA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Obrtničko učilište POUKA provodi stručno osposobljavanje nezaposlenih osoba za potrebe tržišta rada.

Osposobljavanje za obavljanje poslova montera autonomnih energetskih sustava iz obnovljivih izvora energije provodi se u prostorima Obrtničkog učilišta POUKA za novu grupu od 11 polaznika s područja Koprivnice, Križevaca i Đurđevca. Polaznici će u okviru programa osposobljavanja pohađati stručno-teorijski dio nastave, vježbe će odraditi na mobilnom setu koji uključuje fotonaponske ćelije i vjetrogenerator, a nabavljen je iz bespovratnih sredstava Ministarstva poduzetništva i obrta.
Učilište je iz vlastitih sredstava za polaznike osposobljavanja osiguralo konstrukcijske elemente i fotonaponske module koji će se koristiti za potrebe izvođenja dijela praktične nastave.
Po uspješnom završetku nastave te nakon položene završne provjere Učilišta, polaznicima će biti izdana Uvjerenja o osposobljavanju koja se upisuju u radnu knjižicu.


Natrag
scroll to top