ODRŽANA PREZENTACIJA NOVOG ZAKONA O POREZU NA DODANU VRIJEDNOST - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Dana 8. srpnja 2013. godine u velikoj dvorani HGK Županijske komore Koprivnica održana je prezentacija novog Zakona o porezu na dodanu vrijednost.
Predavanje o novom Zakonu o porezu na dodanu vrijednost održali su predstavnici Porezne uprave Područnog ureda Koprivnica, a nazočna je bila i pročelnica Porezne uprave Područnog ureda Koprivnica gospođa Željka Bućan. Prezentaciji su prisustvovali brojni obrtnici i poduzetnici s područja Koprivničko-križevačke županije. Tijekom prezentacije sudionici su postavljali brojna pitanja.
Na kraju je zaključeno da obrtnici i poduzetnici koji imaju dodatna pitanja o novom Zakonu o porezu na dodanu vrijednost mogu ih dostaviti Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije ili HGK Županijskoj komori Koprivnica. Pitanja će se objediniti, te će se tražiti pismeni odgovor od Porezne uprave.
Organizatori ove prezentacije bili su Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, HGK Županijska komoraKoprivnica i PORA razvojna u agencija Podravine i Prigorja.


Natrag
scroll to top