RADNI SASTANAK U ZAVODU ZA ZAPOŠLJAVANJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Križevcima održan je prvi radni sastanak oko zajedničkih aktivnosti i pripreme projektnog prijedloga za Grant1. Lokalne razvojne inicijative za zapošljavanje – faza II čiji je cilj smanjiti nezaposlenost u Koprivničko – križevačkoj županiji.
Nakon Skupštine LPZ-a Koprivničko – križevačke županije održane 11. srpnja 2013. godine na kojem su članovi informirani od strane HZZ-a o objavljenim EU natječajima u okviru IPA IV. komponente „Razvoj ljudskih potencijala“ i pripreme projektnih prijedloga, jučer se raspravljalo i dogovaralo oko mogućih partnera, izvođača i suradnika u projektu Lokalne razvojne inicijative za zapošljavanje. Partneri HZZ-u u projektu biti će Obrtnička komora Koprivničko – križevačke županije, PORA Razvojna agencija Podravine i prigorja, Visoko gospodarsko učilište Križevci te suradnici Udruga mladih Point iz Križevaca. Uz navedene partnere, izvođač aktivnosti biti će i Obrtničko učilište POUKA.
S obzirom da je riječ o prvom sastanku načelno su dogovorene aktivnosti i njihovi izvođači, a drugi sastanak je predviđen za 2. rujna 2013. godine.
Rok za prijavu projekta je 27. rujna 2013. godine.
Sastanku su prisustvovali predstojnica HZZ-a Ispostave Križevci Jadranka Čapalija sa suradnicama, tajnik Obrtničke komore Kc-kž županije Božo Barać, ravnateljica Obrtničkog učilišta Pouka Melita Ivančić i ravnateljica PORA-e razvojne agencije Podravine i Prigorja Melita Birčić.


Natrag
scroll to top