SVEČANO POTPISIVANJE SPORAZUMA I UGOVORA O STIPENDIRANJU - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U ponedjeljak 14. listopada u Velikoj vjećnici Grada Križevaca održana je promocija i svečano potpisivanje Sporazuma i Ugovora o stipendiranju učenika deficitarnih zanimanja za školsku godinu 2013./2014.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije zajedno s partnerima osigurala je 504 tisuće kuna za stipendiranje učenika deficitarnih zanimanja u školskoj godini 2013./2014. Stipendirat će se 60 učenika sa stipendijama u iznosu od 700 kuna mjesečno. Partneri u projektu su gradovi Križevci, Koprivnica i Đurđevac, općine Virje, Molve i Podravske Sesvete, Udruženje obrtnika Koprivnica, tvrtka Radnik d.d., Pekara Žumbar, obrt Zid Đurđevac, tvrtka RASCO i Komunalno poduzeće Križevci. Ministarstvo poduzetništva i obrta je za ovaj projekt Obrtničkoj komori odobrilo 252 tisuće kuna

Na svečanom potpisivanju bili su nazočni: gospodin Ivan Pal, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije, gospodin Branko Hrg, saborski zastupnik i gradonačelnik Grada Križevaca sa suradnicima, gospodin Zvonko Pecikozić, predsjednik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije,gospodin Mirko Habijanec, predsjednik Uprave tvrtke Radnik d.d., gospodin Miroslav Tremski, potpredsjednik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, gospodin Brunoslav Sabolek, ravnatelj Srednje škole „Ivan Seljanec“ i drugi uvaženi gosti.

Nakon pozdravnih govora u kojima je istaknuta važnost ovog projekta pristupilo se simboličnom potpisivanju Sporazuma o zajedničkom stipendiranju Komore i gospodarskih subjekata te jedinica lokalne samouprave te Ugovora o naukovanju.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije zajedno s partnerima stipendira najveći broj učenika u Republici Hrvatskoj.


Natrag
scroll to top