IZLAGAČI IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE IZLAGALI NA 19. MEĐUNARODNOM SAJMU VIROEXPO 2014 - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u suradnji s PORA Razvojnom agencijom Podravine i Prigorja, Koprivničko-križevačkom županijom i HGK Županijskom komorom Koprivnica i ove godine organizirala zajednički nastup obrtnika i poduzetnika s područja Koprivničko-križevačke županije na 19. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede - VIROEXPO 2014.
Sajam je održan od 24. - 26. siječnja 2014. godine na sajamskom prostoru VIROEXPO-a u Virovitici.
Na zajedničkom izlagačkom prostoru Koprivničko-križevačke županije od 105 m2 unutarnjeg i 15m2 vanjskog izlagačkog prostora, svoje proizvode predstavilo je tridesetak županijskih obrtnika i poduzetnika, a za njih su i ove godine troškove izlaganja pokrili organizatori.
Sajam je ove godine svečano otvorio ministar poduzetništva i obrta gospodin Gordan Maras. Ispred Koprivničko-križevačke županije otvorenju je nazočio župan Darko Koren te saborski zastupnik i gradonačelnik grada Križevaca, gospodin Branko Hrg.
Ovogodišnji sajam okupio je ukupno rekordnih 782 izlagača iz 25 zemalja, a osim izložbenog dijela, sajam je i ove godine bio popraćen mnogobrojnim dodatnim sadržajima kao što su: kulturno-umjetnički program, izložbe, modna revija, javne tribine i stručna predavanja.


Natrag
scroll to top