PRIJAVITE SE NA EDUKACIJU RJEŠAVANJE PROBLEMA I KONFLIKATA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Edukacija će se održati od 19. – 20. ožujka 2014. godine u prostorijama Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije u Koprivnici, Bjelovarska cesta 75a.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Obrtničkim učilištem POUKA organizira besplatnu edukaciju „Rješavanje problema i konflikata“ za koju su sredstva osigurana iz programa Ministarstva poduzetništva i obrta „Poduzetnički impuls 2013.“. Edukacija je namijenjena obrtnicima, poduzetnicima te njihovim zaposlenicima i članovima obitelji.

Upravljanje konfliktima je proces i aktivnost usmjerena na sprečavanje disfunkcionalnih i destruktivnih posljedica konflikata i usmjeravanje energije konfliktnih situacija i sučeljenih grupa u akciju identificiranja i rješavanja problema; način rješavanja konflikata u organizaciji. O načinu i uspješnosti upravljanja konfliktima ovisi djelotvornost organizacije o čemu će detaljnije govoriti mr.sc. Sanja Ostroški.

Za ovaj dvodnevni seminar prijave traju do 18.03., a ispunjenu prijavnicu možete dostaviti osobno na adresu Bjelovarska cesta 75a, faksom na broj 048/623-408 ili e-mail obrazovanje-kc@hok.hr Riješavanje%20problema%20i%20konflikataV.jpg


Natrag
scroll to top