ZAVRŠNA PROVJERA POLAZNIKA 2. CIKLUSA OSPOSOBLJAVANJA ZA ELEKTROZAVARIVAČE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Polaznici drugog ciklusa polagali praktični dio ispita u Rascu d.o.o. u Kalinovcu, a pismenu provjeru znanja iz stručnog dijela u prostorijama Obrtničkog učilišta Pouka. Drugi ciklus osposobljavanja pohađalo je ukupno 13 polaznika s područja Koprivničko-križevačke županije. Nakon odslušane stručno-teorijske nastave, polaznici su odradili praktičnu nastavu kod partnera u projektu Marvina d.o.o. iz Koprivnice, Rasca d.o.o. iz Kalinovca i S.C. savjetovanja i usluga iz Križevaca.

Po uspješnom završetku programa polaznici su pristupili završnoj provjeri koja je obuhvaćala provjeru stečenih vještina, a održala se 15. srpnja 2014. u prostorima Rascod.o.o, Kalinovac. Provjera stručno-teorijskih sadržaja održala se u prostorima Obrtničkog učilišta POUKA 17. srpnja 2014.

Polaznicima koji su uspješno položili završnu provjeru bit će izdane potvrde o završenom osposobljavanju, a novostečena znanja i vještine nezaposlenima će povećati mogućnost zaposlenja. Zaposleni polaznici će stečene kompetencije moći primijeniti na svojim radnim mjestima te na taj način unaprijediti poslovanje poduzeća u kojima rade.
Osposobljavanje za elektrozavarivače se provodi u okviru projekta „Stručno osposobljavanje i usavršavanje zavarivača plinom i elektrozavarivača“ koji sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a besplatno je za sve polaznike.
Trenutno je u tijeku praktična nastava za polaznike 3. ciklusa.
Najbolji kandidati iz svih ciklusa imat će mogućnost polagati atest za određene postupke zavarivanje te pohađati tečaj njemačkog jezika u struci.


Natrag
scroll to top