ODRŽAN 18. MEĐUNARODNI SAJAM PODUZETNIŠTVA „MESAP 2016.“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U petak, 17. lipnja 2016. godine otvoren je trodnevni 18. Međunarodni sajam poduzetništva „Mesap 2016.“


„Mesap“ je središnji poslovni događaj za poduzetnike i obrtnike u široj regiji koji izlagačima i posjetiteljima nudi usluge u rangu regionalnih sajmova europskog tipa s ciljem promocije poduzetništva i razvoja novih partnerstava. Ova sajamska manifestacija organizirana je pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta i Ministarstva gospodarstva.


Zahvalu svim izlagačima što su se odazvali Sajmu te puno poslovnih uspjeha poželjeli su direktor sajma Vitomir Kirić, načelnik Općine Nedelišće Darko Dania, predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore Tomislav Radoš, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal i župan Međimurske županije Matija Posavec. Ministar poduzetništva i obrta Darko Horvat otvorio je ovogodišnji „Mesap 2016“ naglasivši kako je ključ prosperiteta poduzetništvo, investicije te jačanje konkurencije, a za to nam treba inovativnost, znanje i gospodarski rast, sve ono što u Međimurskoj županij zapravo već postoji. Nakon otvorenja sajma Ministar Darko Horvat sa suradnicima posjetio je izložbeni prostor Koprivničko-križevačke županije.


S područja Koprivničko-križevačke županije nastup za 21-og izlagača, organizirali su Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Koprivničko-križevačka županija, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja i Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica.  Izlagači su predstavili svoje proizvode i usluge na 87 m2 unutarnjeg i vanjskog izlagačkog prostora. U sklopu Mesapa održano je niz stručnih skupova i radionica te zabavnih sadržaja, a ulaz je za sve posjetitelje bio besplatan.


Otvorenju su osim gore navedenih, sa suradnicima prisustvovali i tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać, ravnateljica PORA-e Razvojne agencije Podravine i Prigorja Melita Birčić i direktor Hrvatske gospodarske komore Županijske komore Koprivnica Krunoslav Vitelj.


 


Natrag
scroll to top