ZAVRŠENA PROVEDBA SPORAZUMA IZMEĐU HOK-a I HZZ-a U KOPRIVNIČKO–KRIŽEVAČKOJ ŽUPANIJI - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Provedba projekta „Stručno osposobljavanje na radnom mjestu-obrazovanje za poznatog poslodavca za ugostiteljska zanimanja“ završena je polaganjem ispita o stručnom osposobljavanju za zanimanja priprematelj jednostavnih jela i slastica, priprematelj bureka i pizza i poslužitelj jela i pića.


Nakon pripremne nastave koja je održana u Obrtničkom učilištu Pouka i stručne prakse koja je obavljena u ugostiteljskim objektima u Koprivničko-križevačkoj županiji, ispit je polagalo dvadeset i sedam polaznika. Praktični dio ispita održan je u ugostiteljskom objektu „Zrinski“ u Koprivnici, a ispit iz područja struke i gospodarstva i propisa održan je u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije. Na ispitu su uz članove komisija Hrvatske obrtničke komore bili nazočni i predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, poslodavci koji su sudjelovali u provođenju stručnog osposobljavanja i predstavnici Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije.


Nakon završetka projekta, sudionici u provođenju projekta zaključili su da je ovakav model osposobljavanja dobar, ali da ga treba tehnički bolje pripremiti i planirati veći broj sati teoretske nastave i veći broj sati praktične nastave.


 


         


 


 


Natrag
scroll to top