ODRŽANA ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA RAZVOJNI CENTAR I TEHNOLOŠKI PARK KRIŽEVCI - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U četvrtak, 29. rujna 2016. godine u prostoru novoizgrađenog Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevcu u ulici dr. Franje Tuđmana održana je završna konferencija. Projekt vrijedan 35.000.000,00 kuna većim dijelom financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj putem bespovratnih sredstava, a manji dio osiguran je od strane projektnih partnera i Grada.


Razvojni centar i tehnološki park Križevci prostire se na površini od 8.490 metara četvornih, a čini ga upravna zgrada s popratnim poslovnim prostorima za male i srednje poduzetnike i obrtnike te proizvodni moduli u minimalnoj veličini od 80 metara četvornih koji se mogu i modularno povećati. Odmah po otvorenju 15 poduzetnika i obrtnika će useliti u novootvorene prostore.


Na završnoj konferenciji prisustvovali su gradonačelnik grada Križevaca Branko Hrg, župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i financije i voditelj projekta Darko Masnec, predstavnici Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, predstavnici PORA Razvojne agencije Podravine i Prigorja, predstavnici Visokog gospodarskog učilišta te ostali uzvanici.


Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije poziva sve koji su zainteresirani za korištenje prostora Razvojnog centra i tehnološkog parka Križevci da se jave u Razvojni centar ili kod nas u Obrtničku komoru.


Natrag
scroll to top