PREDSTAVNICI UDRUŽENJA OBRTNIKA KOPRIVNICA I OBRTNIČKE KOMORE KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE NA „PODJETNIŠKOM ZAJTRKU“ U DOMŽALAMA - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Območna obrtno - Podjetniška zbornica Domžale organizirala je „Poduzetnički doručak“ . U okviru ove manifestacije održano je predstavljanje Slovenske gospodarske komore iz Celoveca (Klagenfurta), Republika Austrija. Gosti Obrtne zbornice bili su predstavnici Udruženja Obrtnika Koprivnica, predsjednica Irena Kovačić i tajnica Jasmina Markota i u ime Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije tajnik Božo Barać. Na skupu su prezentirane mogućnosti poslovanja obrtnika u Republici Austriji i problemi koji se najčešće javljaju u praksi. Udruženje Obrtnika Koprivnica i POK Koprivnica razgovarali su i dogovorili suradnju na zajedničkom kandidiranju EU projekta iz programa „Erasmus +“.


Nositelj projekta bili bi Udruženje Obrtnika Koprivnica, a partneri bi bili Obrtna zbornica Domžale, „Slovenska gospodarska zveza“ iz Celovca, POK Koprivnica i Obrtničko učilište Pouka. Isto tako načelno je dogovorena i mogućnost suradnje između POK Koprivnica i  „Slovenske gospodarske zveze“ na području prezentacije mogućnosti poslovanja u Austriji i prezentacije s područja Europskog prava. Potpredsjednica SGZ-a dr. Maria Škof je ekspert za navedena područja, a skupu je nazočila zajedno s predsjednikom SGZ-a Benjaminom Wakouningom. Ova suradnja je zapravo rezultat dugogodišnjih dobrih odnosa između Udruženja Obrtnika Koprivnica i Območne obrtno - Podjetniške zbornice Domžale.


Natrag
scroll to top