OBRTNICI IZ KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE SUDJELOVALI NA MANIFESTACIJI „KAJKAVCI U LISINSKOM“ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U velikoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 19. ožujka 2017. godine održana je manifestacija „Kajkavci u Lisinskom“.
Manifestaciju su organizirali Radio Kaj, pet kajkavskih županija: Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Međimurska, Varaždinska i Zagrebačka županija te domaćin Grad Zagreb. Posjetitelji su na jednom mjestu mogli doživjeti gospodarske, poljoprivredne, turističke i kulturne posebnosti i zanimljivosti iz pojedine županije. Na sajmu su sudjelovala obiteljska poljoprivredna gospodarstva i seoska domaćinstva sa svojim poljoprivrednim proizvodima, a ponudu su predstavile i turističke zajednice, toplice, zdravstveni turizam, ciklo turizam, vinari, pčelari, medari, keramičari.
U organizaciji Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije na izložbeno – prodajnom prostoru svoje proizvode izložili su sljedeći obrtnici: Špičko vl. Ljubica Špičko iz Koprivnice, Terra vl. Ivana Hadžija iz Đurđevca, Moby Dick vl. Darko Frankol iz Koprivnice i Lesart vl. Saša Lesar iz Koprivnice.


 


Natrag
scroll to top