Regionalni dani EU fondova - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Pozivamo Vas na REGIONALNE DANE EU FONDOVA koji će se održati u Križevcima u sklopu 21. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije.


Besplatne edukacije o financiranju iz EU fondova kao i stručna radionica „Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike?" te obilasci projektnih lokacija koje su financirane iz fondova Europske unije održat će se 9. studenoga u Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci (Ul. Franje Tuđmana 20) s početkom u 10 sati. Detaljan pogram dostupan je na: www.danifondova.eu.Ulaz je slobodan, a prijave se zaprimaju do popunjenja kapaciteta.


Prijava na sljedećem linku: https://lokalni.vecernji.hr/…/regionalni-dani-eu-fondova-u-…


Sajam EU fondova održat će se 10. studenoga u Sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca u Križevcima u sklopu 21. Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije na kojemu će posjetitelji imati priliku upoznati brojne domaće proizvođače, poduzetnike, organizacije i institucije koji su svoje poslovanje unaprijedili uz pomoć sredstava iz EU fondova. Ako ste pomoću sredstava iz EU fondova unaprijedili svoje poslovanje i želite se promovirati na Sajmu, obratite nam se na info@danifondova.eu ili na 01/6326 008.


Manifestacija je namijenjena svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije.


Više informacija na: info@danifondova.eu, fondovi@mrrfeu.hr  ili na tel. 01/63 26 033.Natrag
scroll to top