Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Obrtničko učilište POUKA partneri su u projektu „Razvoj kom" />
ODRŽAN SASTANAK PROJEKTNIH PARTNERA U OKVIRU PROJEKTA „RAZVOJ KOMPETENCIJA KROZ UČENJE TEMELJENO NA RADU” - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i Obrtničko učilište POUKA partneri su u projektu „Razvoj kompetencija kroz učenje temeljeno na radu” čiji je prijavitelj Obrtnička škola Koprivnica.

U utorak, 15. lipnja 2021. godine u prostorima Koprivničko-križevačke županije održan je sastanak projektnih partnera.

Na sastanku su predstavljene dosadašnje provedene aktivnosti svakog od partnera te je postignut dogovor oko provedbe daljnjih projektnih aktivnosti.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije je u okviru projektnih aktivnosti izradila promidžbene materijale na temu cjeloživotnog obrazovanja i licenciranja te organizirala motivacijske radionice za učenike strukovnih škola o mogućnostima daljnjeg obrazovanja u vidu majstorskih ispita i ispita o stručnoj osposobljenosti i mogućnostima samozapošljavanja. Projektne aktivnosti planirane u budućem razdoblju su održavanje preostalih predviđenih motivacijskih radionica te organizacija informativnih radionica za poslodavce i buduće mentore na temu licenciranja radionica.

Obrtničko učilište POUKA u projektu sudjeluje kroz izradu specijaliziranog programa i potrebnih materijala za provedbu programa obrazovanja za mentore/izvođače praktične nastave kod poslodavaca iz područja gospodarstva i radne pedagogije. Projektne aktivnosti planirane u budućem razdoblju su dovršetak programa i organizacija provedbe prve grupe polaznika programa.

Ukupna vrijednost projekta je 30.027.720,85 kuna od čega će 85% biti financirano iz Europskog socijalnog fonda, dok će se preostalih 15% osigurati iz državnog proračuna.

U projekt su uključeni i ostali partneri: Koprivničko-križevačka županija, Strukovna škola Đurđevac, Tehničko veleučilište Zagreb, Veleučilište u Bjelovaru, Veleučilište u Šibeniku, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Srednja škola Krapina, Avalon d.o.o. i Dana Link d.o.o.

Natrag
scroll to top