U prostorijama Županijske uprave danas, 07. srpnja 2021. godine održan je svečani prijem župana Darka Korena za dobitnike P" />
ŽUPAN DARKO KOREN ODRŽAO PRIJEM ZA DOBITNIKE PRIZNANJA HRVATSKE OBRTNIČKE KOMORE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U prostorijama Županijske uprave danas, 07. srpnja 2021. godine održan je svečani prijem župana Darka Korena za dobitnike Priznanja Hrvatske obrtničke komore gospodina Antuna Kovačića i gospođu Mariju Posavec.

Prijemu su uz Župana i dobitnike Priznanja prisustvovali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalne djelatnosti i poljoprivredu Marijan Štimac, predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Irena Kovačić i tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać.

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren istaknuo je kako se na ovakav način daje simbolična poruka svima da se trud, rad, poštenje i ustrajnost isplate. Također, naglasio je i kako u obrtništvu nije lako uspjeti te je čestitao dobitnicima na dobivenim Priznanjima te se zahvalio na svemu što su učinili za obrtništvo Koprivničko-križevačke županije.

Predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Irena Kovačič čestitala je dobitnicima te je naglasila kako su dobivene nagrade najviši oblik priznanja koji se može primiti.

Tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać također je čestitao dobitnicima te istaknuo kako su upravo oni najbolji primjer da se dugotrajni rad i trud isplate te je siguran kako su nagrade otišle u prave ruke.

Dobitnica „Plakete Zlatne ruke s pisanim priznanjem” gospođa Marija Posavec, vlasnica frizerskog salona „Mulier”, zahvalila se na prijemu i istaknula kako joj je posao inspiracija te kako su ovakve nagrade poticaj za ići dalje i ne odustati.

Dobitnik „Statue Zlatne ruke s poveljom” gospodin Antun Kovačić, vlasnik obrta za galvanizaciju, proizvodnju, usluge i trgovinu ZGR Kovačić, zahvalio se na prijemu te se zahvalio i Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije na prijedlogu za dobivanje ovog Priznanja. 
Natrag
scroll to top