U ponedjeljak, 05. prosinca delegacija iz Općine Domžale i Obrtne zbornice Domžale posjetila je Obrtničku komoru Koprivničko-križev" />
PREDSTAVNICI OBRTNE ZBORNICE DOMŽALE I OPĆINE DOMŽALE POSJETILI OBRTNIČKU KOMORU KKŽ - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U ponedjeljak, 05. prosinca delegacija iz Općine Domžale i Obrtne zbornice Domžale posjetila je Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije i Obrtničko učilište POUKA.

Posjetu su prisustvovali Monika Pekošak, članica Parlamenta Republike Slovenije, Zoran Poljšak, predsjednik Obrtne zbornice Domžale, Andrej Počivavšek, potpredsjednik Obrtne zbornice Domžale, Karolina Kalan, direktorica Obrtne zbornice Domžale i savjetnici za obrazovanje Općine Domžale.

Delegaciji iz Domžala prezentiran je rad Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Obrtničkog učilište POUKA te su predstavljene aktivnosti koje Komora i Učilište provode.

Po završetku prezentacije raspravljalo se o sličnostima i razlikama komorskog sustava i sustava obrazovanja odraslih u Hrvatskoj i Sloveniji, a predstavnici iz Slovenije izrazili su zadovoljstvo prezentiranim aktivnostima, a neke od njih planiraju provoditi i u Sloveniji.

Temeljem potpisanog Sporazuma o suradnji između Obrtničke komore KKŽ i Območne obrtno-podjetniške zbornice Domžale na sastanku se razgovaralo i o budućim suradnjama i projektima na kojima će se zajednički raditi.
Natrag
scroll to top