U utorak, 14. ožujka 2023. godine, u prostorima Koprivničko-križevačke županije održan je radni sastanak s ravnateljima srednjih &s" />
ODRŽAN SASTANAK NA TEMU UPISA UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U utorak, 14. ožujka 2023. godine, u prostorima Koprivničko-križevačke županije održan je radni sastanak s ravnateljima srednjih škola na temu Plana upisa i promocije strukovnih zanimanja.

Sastanku je prisustvovao zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ratimir Ljubić, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Koprivničko-križevačke županije Ana Mušlek, ravnatelji i predstavnici srednjih škola kojima je osnivač Koprivničko-križevačka županija, tajnica Obrtničke komore KKŽ Marinela Bašić, savjetnica za obrazovanje Obrtničke komore KKŽ Azra Magdić, viša stručna savjetnica HGK ŽK Koprivnica Renata Lohajner i voditeljica HZZ Ispostave Koprivnica Maja Petak.

Glavna tema sastanka bio je Plan upisa u prve razrede srednjih škola 2022./2023., a razgovaralo se i o promociji strukovnih zanimanja.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije u području jedinstvenog modela obrazovanja i dalje ulaže znatne napore u licenciranje radionica i osiguravanje dovoljnog broja naučničkih mjesta za zanimanja koja se provode po JMO modelu.

U vezi promocije strukovnih zanimanja, dogovoreno je predstavljanje srednjih škola i prezentacija zanimanja na gradskim trgovima u Križevcima i Đurđevcu, dok se u Koprivnici predstavljanje planira na prostoru ispred novoizgrađenog Centra kompetentnosti. Strukovna će se zanimanja predstavljati i putem medija i društvenih mreža, a važan segment promocije bit će i Vodič kroz srednje škole Koprivničko-križevačke županije, koji se pokazao iznimno koristan i informativan za učenike.
Natrag
scroll to top