DODIJELJENA JAVNA PRIZNANJA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE - Obrtnička Komora Koprivničko-križevačke županije
Disable Preloader

Novosti

U koprivničkoj dvorani „Domoljub“ jučer je održana svečana sjednica Županijske skupštine kojom je započelo svečano obilježavanje 31. obljetnice Koprivničko-križevačke županije. Svečanosti je, uz domaćine, župana Darka Korena, predsjednika Županijske skupštine Damira Felaka i zamjenika župana Ratimira Ljubića, prisustvovao i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

U sklopu sjednice održana je dodjela javnih priznanja Koprivničko-križevačke županije zaslužnim pojedincima, udrugama i institucijama koji su svojim radom doprinijeli boljitku i promociji Županije. Na prijedlog Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, Zahvalnicu Koprivničko-križevačke županije primila je Marija Posavec, vlasnica frizerskog obrta "MULIER".

Marija je kroz više od 35 godina rada izučila oko 45 učenika od kojih je neke i zaposlila u svom salonu, a nekolicina ih ima svoje frizerske salone na što je veoma ponosna. Predsjednica je ispitne komisije za provođenje majstorskih ispita za zanimanje frizer u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije te član komisije za provođenje naučničkih ispita.  Vrlo rado se odaziva na razne humanitarne revije i dobitnica je mnogih priznanja i zahvala. Dobitnica je Priznanja Udruženja obrtnika Koprivnica “Brončana cehovska škrinjica” i Priznanja Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja “Šegrt Hlapić” za najboljeg mentora, stručnog učitelja za 2016. godinu. Primila je i priznanje „Medalja Grada Koprivnice“. Također, dobitnica je i Povelje Hrvatske obrtničke komore za izniman doprinos razvoju obrtništva 2018. godine i visoko priznanje Hrvatske obrtničke komore „Plaketu Zlatne ruke s pisanim priznanjem“ za 2020. godinu.

Članica je Upravnog odbora Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije i Nadzornog odbora Udruženja obrtnika Koprivnica. Također, članica je Sekcije frizera Udruženja obrtnika Koprivnica u kojoj aktivno sudjeluje. Tijekom svih godina vođenja vlastitog obrta dala je veliki doprinos obrtništvu u Koprivničko-križevačkoj županiji i Gradu Koprivnici. Također, sudjeluje u mnogim humanitarnim akcijama i revijama na području Koprivničko-križevačke županije (Modna revija i revija frizura u okviru Obrtničkog i gospodarskog sajma Koprivničko-križevačke županije, Renesansni festival, humanitarne akcije Udruženja obrtnika Koprivnica i Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije itd.).
Natrag
scroll to top